Sandra

Jag är en driven och engagerad person som har en passion för inredning, foto och mat. Uppväxt i Västerås, men varit borta från stan under många år för plugg och jobb. Är utbildad till personalvetare och efter 9 år i branschen vill prova vingarna på annat mer kreativt håll. Om man vill få en inblick i min vardag så kan man följa mig på mitt instagramkonto imittfokus och min blogg med samma namn där jag fotograferar det som händer i mitt liv och där förhoppningen är att inspirera andra.

Motivering

Jag såg en möjlighet att få bidra till ett viktigt och fint projekt och tyckte att det var ett roligt sätt att göra det på. Eftersom jag gillar att göra om saker så tyckte jag att det passade att vara med som deltagare. Det kändes även extra roligt att få vara med i ett lokalt projekt och bidra på hemmaplan.

Min idé

Jag älskar stolar! Vi har nästan bara udda stolar hemma och de flesta är second hand. Så det var (nästan )självklart att välja en stol. Idén är att inspirera till att blanda nytt och gammalt, men även att ha udda saker ihop. Stolarna runt matbordet behöver inte se likadana ut. En stol kan även ha fler användningsområden. Vi har stolar i sovrummet som nattygsbord. Tyget som jag har använt på sitsen är en kökshandduk som är formgiven av mönsterkonstruktör Emma von Brömssen. Har själv flera saker hemma som hon har formgett och jag tyckte att hennes mönster och tyg passar på en fin gammal stol.

Galleri

Före- och efterbilder från Sandras skapelser.