Erikslund Shopping Center

Vi är hoppfulla. Det kan vi vara för vi arbetar lokalt tillsammans med here4U och Västerås Stadsmission. Så länge de gör sitt viktiga jobb så är vi övertygade om att det finns många mänskliga talanger att stödja och utveckla i Västerås.

Vi är beredda att ta vårt ansvar och aktivt ta del i Västerås utveckling genom att stödja positiva lokala initiativ som gör skillnad.

_____

Jessica Alenbring
Centrumchef Erikslund Shopping Center

erikslundshoppingcenter.se

IKEA Västerås

Vi vill ge fler hopp om en bättre vardag. Genom Hopeful har IKEA Västerås valt att stödja here4u och Västerås Stadsmission viktiga samhällsarbete. Vi tror på mångfald och att alla människor har talanger att utveckla. Vi hoppas kunna bidra till att fler får chansen att lyckas i Västerås.

_____

Jonas Fjäll
Varuhuschef IKEA Västerås

ikea.com

here4U

I here4U kan unga hitta en ny väg i livet, nya kunskaper och nya vänner. Vi vill ge hopp och en tro på en ljus väg framåt – därför är vi med i hopeful.nu

  • here4U arbetar för att unga människor ska kunna påverka och tillsammans skapa en trygg miljö, i skolan och på sin fritid.
  • Vi arbetar för vänskap, respekt och goda relationer mellan människor.
  • Vi vet att när unga leder unga skapas goda förebilder, vi ger barn och ungdomar verktyg och kunskap för att kunna göra gott för andra.
  • Vår toleransutbildning ger unga människor kunskap och mod att våga stå för det goda.
  • here4U bidrar till att unga vågar säga ifrån mot kränkningar, intolerans och rasism och visar dem vikten av demokrati och respekt för mänskliga rättigheter.

_____

Sara Holm Stålhand och Therese Ankreus
here4U

here4u.se

Västerås Stadsmission

Genom Hopeful stödjer du även Västerås stadsmission. Vi är en ideell förening vars syfte är att hjälpa och stödja de mest utsatta i Västerås. Vi arbetar för ett mänskligare Västerås!

  • Vår dagverksamhet vänder sig främst till människor i hemlöshet, missbruk och psykisk ohälsa.
  • Vi driver en verksamhet som syftar till tillvara ta de resurser och kompetenser hos människor som av olika anledningar befinner sig långt från arbetsmarknaden.
  • Genom vårt Kvinnofridsprojekt synliggör och stärker vi kvinnor som lever under våld och i hemlöshet.
  • talk2me erbjuder kostnadsfritt samtalsstöd för människor i kris.
  • I vår Second hand-butik finns det möjlighet för människor att använda sina resurser och kompetenser i en praktik eller arbetsträning.

_____

Ulrica Blomqvist
Direktor Västerås Stadsmission

Rickard Salzmann
Insamlings- och kommunikationschef Västerås Stadsmission

vasterasstadsmission.se